Nej, nej och åter nej



Jaha då hände det oundvikliga, Att Zoran skulle lämna skeppet var faktiskt inte en högoddsare innan säsongen och hur spelet sen har utvecklats så har den inte sänkts. Att ha två tränare som ska kunna dra jämnt har visats sig fungera ungefär lika bra som hela GM:s koncern. Första matcherna visade Jeglertz upp sig i en fasad i kostym och skjorta (inte slips) men i sista matcherna så har han som i sina mästerdagar i Umeå visat upp sig i träningsoverall.

 

Vad som är bättre få de lärda tvista om så jag är tyst om det.

 

Match efter match så har både Zoran och Jeglertz stått upp och skrikigt åt spelarna att följa det ena taktiken efter den andra. Det håller naturligtvis inte att två så pass skickliga tränare ska samsas utan det borde ha varit som i de senaste matcherna då Zoran har suttit kvar på bänken och studerat spelet medans Jeglertz har fått lägga ut en taktisk röst ut på planen. Nu kommer inte Zoran vara med på resan mot SM guldet, kanske inte i år(troligtvis inte Gefle heller) men nästa år.Då vinner vi!


Kommentarer
Postat av: Evert

Stå och skrika taktiska råd till spelare som inte hört på under genomgångarna innan match ger jag inte mycket för, har du sett Ferguson upplägg, där finns nåt att lära för unge Jeglertz. Håller med om att det räcker med en huvudansvarig, om han sedan tar in experthjälp eller inte spelar ingen roll.

2009-06-06 @ 09:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0