Löven - SAIK kan bara sluta på ett sätt

Jaha SAIK ser stark ut i år, Stora starka och snabba spelare bådar gott för deras tredje osannolika år i Elitserien. Förr om åren så har dom haft en första kedja att förlita sig på men nu ser dom mycket jämnare ut . Bra mix med äldre rutinerade tillsammans med ett par riktigt vassa talanger. Att en talang som Tim E väljer att spela för saik kan man förstå, men att en Lycksele son (David Runblad) väljer att spela för lillebror är mindre bra, men han ser ut att bli bra. Påminner mycket om en viss Anton Strålman och då menar jag inte bara att han är rightare!

Björklöven då? Ja  dom gjorde vad dom behövde men inte mer. Kan bara bli bättre!

Klart att ...



Klart att Norrlands största stad ska ha en evenemang arena som heter duga. En hall för alla lag, kan lag som Dalen,IKSU, Björklöven och det där basket laget som byter namn hela tiden fylla arenan så ska dom naturligtvis vara där. Gärna i anslutning till Nolia så dom kan samordnas med mässor och konserter och liknande. Jag menar kan dom skrapa ihop 300 millar till ett Opera hus mitt inne i stan så borde det väl inte vara omöjligt med en Arena till så många fler människor.

Ganska skrämmande

Dom börjar förbereda sig för ett nytt krig. Tänka sig inte bli klar på två olika krigsfronter och oroa sig om ett tredje! När ska dom bli klar? All personal som blivit skadad och dödad kunde nog användas till bättre fredsbevarande uppgifter. Vad har vi FN till för?


Siktet inställt på ett tredje!

Arn Magnusson

Att Arn har haft premier har väl inte undgått någon, inte heller att första delen av serien hade premier julen -07 och blev kapat av en enig kritiker kår. Således fick Sveriges i särklass dyraste produktion inte en helt lätt start. Måste bara säga hur surt det måste vara att vara kritiker och kapa en film som slår så väl ut. Sen att det finns kritiker som -ja kanske alla av dom, gömmer sig bakom ett sådant personligt fiasko med orden - det var iallafall en dålig producerad film......- ja kanske det men vem görs filmen för, är det för kritikerna eller dom som står i kön och betalar för att se filmen?

Kanske det mest pinsamma är när dom nu ska hylla del två?!?!?!? Blev den bättre producerad?

Uefa cup kval!

Djurgården vann i dag mot Rosenborg med 2-1, Dom ledde med 1-0 länge men en klumpig ingripande av Pa Dembo gjorde att han missbedömde ett inlägg som seglade in. Trots ett par riktigt kvalificerade räddningar av Pa Dembo så är det såna här ingripande som gör skillnaden från att vara en världsmålvakt till att som i hans fall en av Allsvenskans bästa målvakter. Säger säkert om standaren i ligan?! Istället så slår Enrico in en retur och skaffar iallfall ett bättre läge än ett oavgjort resultat hade gjort.

Imponerade gjorde istället Lustig som är nyinköpt till Rosenborg från Sundsvall, han har kvalitéer att ta en plats till och med i landslaget.

None

Modo hockey



Modo ska hedra Kabben Berglund i år med att dedikera årets matchtröja med hans nunna. Mycket fint gest av dom.

Iövrigt så byter dom logga till denna också!!!!

Tennis match någon?



Jag hade min årliga träning i tennis igår. Jag tränar för att när min bror kommer upp från Jönköping (nä han är varken kristen eller spelar hockey) så brukar vi spela. Man vill ju inte vara oförberedd......

Djurgårdens IF

None
Intressant att se i Nordic Trophy (där bara Sveriges bästa lag platsar) att Elitseriespelarna placerar sig högt upp i statistiken. Bla så verkar Linköpings Eric Beaudoin vara i form 4 mål på 3 matcher bådar gott för dom. Sedan att Dick Axelsson från DIF är tvåa i poängligan är inte helt fel. Kanske är det dax för han att gå från talang till etablerad.

En annan spelare att se fram emot är Stefan Ridderwall i DIF som har stått i mål 2 matcher. Med en räddningsprocent på 91,67%  så kanske han får ett genombrottsår, vem vet?

Dagens fråga är vilka av Sveriges bästa lag spelar i Nordic Trophy?

Modo skämmer ut sig i Sundsvall

Hockey spelare har tydligen problem med sponken i alla olika lag....

SAIK värvar rutin...

SAIK fyller ut en mager trupp med en spelare som Löven dumpade. Helt rätt av dom, hoppas han får ett kontrakt också.

Äntligen en efterlängtad seger

Djurgården har inte en seger i en tävlingsmatch (svenska cupen och UEFA-cupkval inräknat) sedan slutet av april då man på hemmaplan slog Ljungskile. Men nu hände det 2-1 på borta plan mot Malmö.

Tjejernas OS fotboll

Sverige förlorade mot Kina

Var det bara jag som tyckte att Sverige målvakt såg ut att vara fastväxt i gräset? Båda målen var hela Sveriges försvars linje fastlåst. Nä bättring vill man se i nästa match.

Såg fram emot att se Messi leka sig fram i OS, också blir man inte lite besviken när Barcelona kallar hem han.




Fotbollen är rund i CL

Basel-IFK 4-2
Jaha IFK Göteborg är utslagen...Igen! Kanske på en felaktigt straff eller inte?!

Synd för Kalmar  för nu kan IFK bara koncentrera sig på SM-guldet igen. Svenska trupperna är för små för att även gå långt i cupspel.

Även om mitt lag inte kommer att vinna i år så måste man säga att tipset ligger nu på Kalmar. Dom har vunnit dom viktiga matcherna även när dom har sålt i väg en av sina bästa spelare i Cesar Santin, nu tycker jag nog att bröderna Elm är viktigare genom att dom är Kalmar lika mycket som bröderna Wålermark var och även ÄR Ljungskile.  Kan ni tänkare en av Bröderna i säg Malmö?! Nä ska dom byta klubb så blir det utomlands.

Dagens fråga!

Vem är Mike Krushelnyski och vad är han mest känd för?

Äntligen

Snart börjar det .....


RSS 2.0