Vår yra



Sådärja då blev den klar, visst blev den fin? Till skillnad från mina favortilag så sjunker den inte......

Vår yra



Japp då var den skrapad då, snart målad också. Hoppas jag kommer ihåg att fota den så ni ser skillnaden.

TRE KRONOR



Ser på Sverige mot USA och konstaterar att Grossman som var så bra senast är helt under isen nu, vad hände? Patrik Berglund är en till som ligger fel i varje situation. Gustavsson blandar och ger vissa lägen är han helt otrolig och sedan släpper han in skitmål. Nä Liv är mycket bättre. Det var inte Gustavssons fel att vi höll på att förlora mot USA utan jag lägger skulden på BÅG, har vi haft en sämre coach? Att vi vänder och vinner i förläggning är spelarnas förtjänst. Okejdå så dålig var inte BÅG i denna match men ändå………


Nästa omgång i NHL



Pittsburgh mot Washington, vilken match serie det kommer att bli! Malkin mot Semin, Bill Guerin mot Niklas Bäckström, Fedorov mot Gonchar och framför allt Ovechkin mot Crosby!

 

Vilka bataljer det kommer att bli, det komma smälla i sargen och i målen när dessa herrar släpps fria. Vilka vinner då? Ja avgörandet kommer att bli att Pittsburgh har en bättre målvakt i Fleury, visst har blott 21 åriga Simeon Varlamov spelat bra men allvarligt talat hur svårt är det att spela bra mot dessa herrar =Scott Gomez, Chris Drury, Marcus Näslund, Wade Redden och Nikolaj Zjerdev och Derek Morris. De har inte imponerat efter att inkasserat feta kontrakt i Rangers. Varlamov får bekänna färg när Malkin laddar sitt otroligt hårda handledsskott. Där är avgörandet vad jag tror iallfall.


Allsvenskan

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej..................Det som inte fick hända hände! En ny förlust för DIF med hela 3-0 borta mot Halmstad. Kan det bli värre? Nej nu ligger våra kära tränare sömnlösa för om dom ska ha ett jobb att gå till.

DIF fotboll

Ny dag ny match! Ikväll så är det Halmstad som får äran att möta Sveriges lag Djurgården. Snart så lossnar det, det måste det göra!

NHL

Jaha då är första matcherna klar i årets Stanley Cup. Inte så förvånande så vann Pittsburgh mot Philadelphia. Att de släppte så många matcher var mer förvånande. Pittsburgh var så mycket bättre i varje lagdel än vad Flyers är.

 

Boston mosade Montreal och det blev jag lite förvånad. Inte att de vann för trots allt så var de skyhöga favoriter men Montreal slutade serien på ett sätt som såg ut att det skulle vara lovande. Jag trodde nog att Kanadickerna skulle kunna rucka lite på Boston men Boston var alldeles för bra, som verkligen kan gå långt i år.

 

Anaheim vann nästan lite väl enkelt mot favoriterna San José och detta var en skräll trots att Selänne försökte säga något annat. Douglas Murray till VM, annat vore tjänstefel av BÅG.

 

Chicago vann i en stenhård fajt över Calgary och detta var roligt inte bara för att Chicago gick vidare utan att Mike Keenan misslyckades igen.

 

Vancouver vann lätt mot St. Louis. Vad Sedinarna imponerade på mig. Så här briljant har de inte varit sedan slutspelet -99 då dom dock fick stryk av Brynäs i femte avgörande hemma klassiska Kempehallen.Men bra vad dom då endast 19 år gamla.

 

 


Lettland vinner över vårat Tre kronor i årets hockey VM!

Känner att rubriken är som en ond dröm. Ja men och ett stort MEN är att vi förlorar mycket hellre nu än att förlora i semi eller kvartsfinal. Nu har man synpunkter på hur BÅG coachar laget men det är fortfarande bara gruppspelsmatcher som vi kommer att gå vidare ifrån så de känns lika spännande som en SAIK match.

 

Att inte Linus Omark inte fick slå en straff är lika oförstående som att han inte blev nominerad till matchens lirare i matchen mot Österrike, tänk er själv= poäng i första bytet och totalt fem poäng i VM debuten. Kommentatorn Andreas Johansson måste ha druckit något annat än saft uppe i kommentator båset när han INTE tänkte till vilka han skulle nominera. Andreas Johansson den då, vilken pajsare till att gilla sin egen röst! Vart är Arto?

 

Laget i VM är riktigt namnstarkt med stjärnor som Kenny Jönsson, Magnus Johansson, Marcus Nilsson Tony Mårtensson och kryddat med spännande namn som Huselius, Loui Eriksson och Mattias Weinhandl. Men de som har imponerat är Omark och framför allt den stabila backen Niklas Grossman, där kan man snacka om Svensk Stål.


Björklöven



Äntligen hände det lite grann med Lövens sportchef, det hade blivit en hel del soppa med flera namn som drogs fram och tillbaka. Nackdelen är att Löven ligger så långt efter de andra klubbarna att Lövens A-lag kommer att med stor sannolikhet att se ut som en främlingslegion. Den framsynthet detta lag hade för ett par år sedan då det blev en stor satsning med juniorer kom av sig med värvningen av Micke Andersson som sportchef.

 

Arto Sirviö kommer säkerligen att få ett slagkraftigt lag men hur roligt är det att se nya spelare på varje position? Grundstommen i laget har kraftigt försvagats de senaste åren i Löven och det har speglats i både spel och på läktarplats. Vi får inrikta oss på att det kommer att ta ett par år att få ett lag som kommer att vara värda att plats i den högsta serien.

 

Att Jocke Fagervall skulle nedvärdera sig själv att bli Sportchef för juniorerna är nästa som ett skämt. Varför skulle han göra det?

 


Dagens fråga



Vem ser mest rädd ut?

Svarta rubriker



Jaha onsdag och så fick man beskedet att Volvo varslar ytterligare 320 personer i Umeå. Nu är det inte längre något tvivel om man är med på svarta listan eller inte. Känns konstigt att efter 14 år på Volvo stämpla ut för att de inte vill ha en länge. Mörka tankar dyker upp!

 

Här kommer dock lite positivare nyheter = Djurgården är på väg att skriva nya kontrakt med Bremberg och Anger, alltid något!  

 

Kanske det är en brasklapp där bak att man ska göra något annat av sitt liv? En nystart helt enkelt, Volvo har egentligen tagit 14 år av mitt liv. Nu kan man skratta åt att man är varslad………..vem försöker jag lura?

 


Dagens fräckis

Vem skjuter bäst?
 

 En gamling på 98 år gjorde sin årliga läkarundersökning. Läkaren frågade hur han kände sig:
- Jag har aldrig mått bättre! Min fästmö är 18 år och är gravid och väntar mitt barn. Sååå... vad säger doktorn?
- Låt mig berätta en historia för dig. Jag känner en jägare som aldrig missat ett tillfälle att jaga. Men en dag placerade han av misstag sitt paraply på ryggsäcken i stället för geväret. När han var i skogen stod plötsligt en björn framför honom. Han tog fram paraplyt från ryggsäcken, siktade på björnen och.... PANG!! Björnen föll ner och var död!
- Ha ha ha! Det är inte möjligt, sade den gamle. Det måste varit någon annan jägare som sköt björnen.
- Just precis! svarade läkaren.

PLAYOFF MED PITTSBURGH




Nja så här på söndagskvällen så gick det inte lika bra för "Pittan" (6-3) men vilken match. Trots att Philly vinner så är det oerhört jämnt. Mängder av chanser som Pittsburgh bränner. Philly är otroligt effektiv framför mål, de har inte pucken så mycket men de skapar chanser på chanser. Vilken bra och rolig hockey det kan vara trots att domaren INTE har höjt ribban bara för att det är slutspel.

 

Måste bara kommentera att Detroit gör sitt artonde (18) slutspel. Otroligt imponerande att slå ett sådant rekord. Vilken har rekordet i Sverige?

 

Vilken handledskott Malkin har. Han skjuter så hårt och snabbt så man knappt ser att det är avlossat. Jag tycker att Philadelphia är ett mycket tyngre lag än vad Pittsburgh är men Pittsburgh har så mycket mer talang i laget. I en sådan här match då tyngden blev avgörande så då vinner det sämre laget. Men vilken bra och rolig match att se när det smäller i nästan varje närkamp. Dock så gillar jag inte Phillys fula spel med en massa efterslängar på stjärnorna för att få de ur balans. Där borde Domaren gå in och stävja.

 

Satt och såg Sedinarna på fredagskvällen och de skapade chanser vid varje byte. Vilka stjärnor de har blivit i ligan. Kommentatorerna satt och skröt upp de hela tiden så att man nästan blev generad för att vara Svensk.


Fotboll på högnivå

Jag har varit och sett fotboll idag. HIF/Sörmjöle mot Malå i en träningsmatch på Nordahlsvallens grusplan förlåt konstgräsplanen. Lite svårt att förlika mig med att grusplan står helt övergiven numera. HIF vann med 2-1 och det var inte igår Hörnefors spelade en så pass bra fotboll. Nu är det så att pga. sammanslagningen med Sörmjöle så spelade det ingen roll att HIF kom nästan sist i div.6 ifjol utan nu fick man en gratis chans att spela i fyran och med detta spel så ser det ut att gå bra. Annars var matchens höjdare linjemannens agerande, så ut att kunna bli skrämd av alla småpojkar som sprang utanför planen. Man ska börja sin domarkarriär någonstans men det såg ut som en liten kille som hade fått ett litet för stort uppdrag för tidigt.


Ordning och reda



Själv hade jag lovat mig själv att aldrig lämna detta bord ostädat! 

Refeere



Sverige skickar det bästa vi har……..och det är Huvuddomarna Marcus Vinnerborg, 35 och Sören Persson, 32 samt linjedomaren Peter Sabelström, 34. Som ska representera Sverige i årets A-VM.

 

Är det bara jag som tycker att det känns lite tunt?

 

 


PLAYOFF MED PITTSBURGH

Jag vill, jag vill så gärna vakna i natt och se the batlle of Pennsylvania.


PLAYOFF

Montreal förlorade mot favoriterna Boston och det var lite förvånande. Jag trodde nog att Boston skulle ha tappat lite form och Montreal konserverad sin. Men jag tror att Montreal måste vinna annars så kör Boston över dem. Samma sak med Detroit, vinner inte Columbus nu så kommer Mästarna att vara snart klar för nästa omgång.

 

Mina nyvunna favoriter Chicago vann över Calgary och det var välbehövligt för dom unga talangerna. Där kommer det att bli jämnt ända in i kaklet. Anaheim körde över San José med 2-0. Inte ofta ett lag håller nollan i slutspelet. Tror nog att Douglas Murray kommer att kämpa ner Anaheim till slut.


NHL



Pittsburgh vann mot Flyers i den första matchen mot Stanley Cup bucklan. Det kommer att bli spännande…..


Djurgårdens Jimmie ...



Ölvestad skrev på för ännu ett år i Sveriges vackraste tröja. Att han skrev på igen var inte en självklarhet utan det var högst osäkert efter ännu en miserabel säsong. Nu ska han ta ett steg tillbaka och inte längre vara kapten utan han ska koncentrera sig på sitt eget spel, en lite fråga bara; är inte ishockey ett lagspel där du ska tänka på dina medspelare? Jaja huvudsaken är att man är glad att en sådan kämpe som Jimmie kommer att vara kvar i SVERIGES BÄSTA LAG!  


DIF fotboll

Ja det är bara att erkänna, 0-0 ska DIF var nöjda med. Fastän Gefle hade knappt bollen så lyckades de skapa chanser som DIF inte var i närheten av. Djurgården har så otroligt svårt att slå den sista avgörande passningen som kan skapa en vass målchans. Att Hasse B var så otroligt nära att slå in 0-1 i första kändes inte rättvist. Trots allt så måste man säga att DIF hade bollen så gott som hela matchen men Gefle hade målchanserna!

 

Djurgårdarna måste nu börja på att visa varför de spelar i Sveriges mest ärorika lag. Ledande spelare som Daniel Sjölund och Johan Oremo måste kunna skapa lite mer målchanser på tre matcher. Sen att Sjölund och Dahlberg spelar mittfältare har sin förklaring, men vi behöver en som kan fördela lite bollar till våra forwardars. En ny mittfältare i landslagsklass vore mumma för detta lag.

 

Jaja tre poäng på tre matcher är inte katastrof men spelet som lämnar mer att önska är katastrof! Vi vill har mer av Sveriges bästa lag!


Elitserien

Värvningarna i Elitserien börjar ta form nu när serierna är slut så då ska jag  kommentera detta. Om det stämmer att till och med DIF kunde bjuda mer på Sanny L (han valde ändå FBK) så då finns det hopp att någon större stjärna kan landas i huvudstaden i höst. Eddie Läck skrev på för Brynäs, ska han få spela i Elitserien så då gjorde han helt rätt och lämnade Leksand. Abottarna går till Luleå istället för att vara kvar i Rögle, enligt ett förlåtelsebrev till fansen så var de tvungen att bestämma sig innan kvalserien. Så istället för att kanske få spela i allsvenskan så valde de helt rätt att skriva på för Norrbottningarna som ser ut att få ett rätt så intressant lag med Robin Jonsson och Jonte Hedström i truppen. Kommer dom att snuva HV på Ledin så finns det chans att dom seglar upp kanske inte som favoriter så iallfall som uppstickare som kan överraska.

 

Men vad håller vissa lag på med? Silly Season är snart över!


My ear is bleeding from rubbing it into books

 

 

Infiltratören av Lasse Wierup.

 

Boken är uppbyggd på historien om Max Åström som har infiltrerat flera av Sveriges tyngre knarkligor under ett antal år. När han väl åker fast så får Eskilstuna polisen höra vid en avlyssning att Stockholms polisens påläggskalv kommissarie Olle Liljegren ber Max om ett par udda grejor (grejor som man för övrigt inte får besvarat i boken).

 

Max Åström berättar om hur han har varit en infiltratör och informatör till Olle L och således blivit ledd av polisen att uppmana till brott, ett sätt som är strängeligen förbjudet i Sverige.

Tre personer höga polischefer som rimligen borde ha känt till detta har gått helt fri genom detta. Carin Götblad, Leif Jennerqvist och Gunno Gunnmo heter dess höga potentater.

 

 Jag kan inte komma ifrån att Max Åström beskrivs som en ren och en hederlig människa men det känns som att får man chansen att komma in i grupper med MC bakgrund så är det inte snälla pojkar man pratar om. Olle L är kanske inte heller helt ren och varför får man inte svar på varför han får pengar utan att det kan redovisas varifrån det kommer ifrån? Många frågor lämnas obesvarade i denna bok.


My ear is bleeding from rubbing it into books

 

Hanteraren av Dick Sundvall

 

En hanterare inom polisen är en person som har hand om informatörer inom den kriminella sfären. Nu har höga polischefer haft ett upplägg där Svensk polis har även haft infiltratörer och det är något helt annat. Något som är olagligt i Sverige. Dick S skriver ett försvars tal om kommissarie Olle Liljegren som häver ur sig all skuld till sina chefer samt en infiltratör som han har lämnat i sticket i en cell vid Eskilstuna polisen. Största frågorna man får i denna bok är hur kan Sveriges Åklagare stå på sidan om och bli bortdribblade av ett gäng poliser och bara se på? Eller vad det så att vissa av åklagarna borde stå vi det andra sidan av skranket? Ja den är helt klart intressant att läsa på denna bok, även Lasse Weirups bok om samma ämne.

 

Ett är klart i alla fall och det är att jag inte har läst två så olika historier sedan jag läste om Björn Borgs affärer med Lars Skarke. Även dom böckerna är värd att läsa.


DIF-Gefle


 

Snart är det onsdag och dagen för revansch på schemat. Efter den försmädliga förlusten mot arbetargrabbarna från Sveriges baksida Göteborg så ska vi ta an det nordligaste laget i årets upplaga av Allsvenskan. Gefle lär spela som vanligt med en köttmur och satsa på att kontringarna med Hasse Bergren i spetsen som ska kunna avgöra. Avgörandet hoppas däremot jag att Stadion ska göra. Hoppas verkligen att den är proppad till bristningsgränsen så att vi får se en kokande kittel i morgon kväll. Vi behöver en vinst och framförallt ett bra spel på planen. Vi har Sveriges bästa publik!

 

Jag kritiserade ytterbackarna förut och det ska jag inte ta tillbaka men vi får inte glömma att det är ett stort steg att klättra från div2 till allsvenskans mest ärorika lag. Hoppas han får fler chanser att visa varför han blev värvad.

 

Fredrik Ljungberg har det inte lätt på andra sidan pölen. Vad jag lider…..







NHL

Boston-Montreal, Washington-New York Rangers, New Jersey - Carolina och Philadelphia-Pittsburgh.

Klara lag i slutspelets NHL. vilka matcher att se fram emot. Jag tror att Montreal vinner, Washington slår Rangers och att Pittsburgh vinner mot Philadelphia, vilken match serie det kommer att bli!

DIF fotboll

Satt och såg på DIF-IFK Göteborg (0-6) och det var en sorglig historia. Trots allt så var det i all bedrövelse  en riktigt bra match i allsvenskan match. Bra tempo, en eller två touch på passningarna med riktigt bra prestationer. Ja i alla fall på IFK:s spel. DIF har stora problem i år.  Många säger att det är ytterbackarna som brister, ja visserligen så håller de inte måttet men det är inte bara där det brister. Bristerna är att det är två forwardar som är mittfältare, herregud för ett par år sedan så kom Daniel Sjölund från Liverpool och inte tar en fast plast i DIF! Numera är han lagkapten och en som ska dra laget framåt. Man får verkligen tagga ner förväntningarna på det här laget. Mittenlag som bäst om ens det. D. Sjölund är inte en man bygger ett lag på. Nu säger jag inte att han är helt värdelös, men han är inte en som kommer att föra DIF till några titlar. Ett lag som har sin ordinarie kapten på bänken har inte harmoni i laget. Andre Jeglertz kommer att ha jobbigt i vår om inte det händer något anmärkningsvärt.

 

Jag kommer med förväntning att följa DIFs nyförvärv från låtsas AIK Petter Gustavsson, han har inte har rosat marknaderna i de första två matcherna, sällan har man skådat en sämre debut. Det visar sig vara en hel del skillnad mellan div. två och allsvenskan. DIFs scouter borde visa bättre omdöme än att värva från saik!


Jakten

Fick ett erbjudande som jag har gått och väntat på i hela mitt liv, trodde aldrig det skulle komma. Det är en jakträtt i ett jaktlag, berättar mer när jag vet mer.

NHL

Pär Ledin är uppkallad från AHL till NHL laget Colorado. Stort av en spelare som John Slettvoll avfärdade med orden - kommer aldrig att bli något, Nähä!

KHL

Nu har man börjat se effekterna av att pengarna finns i öster istället för väster. Harju och Omark går naturligtvis dit pengarna finns. Relativt små spelare får inte en garanterad stor lön i NHL. Trots att de har bevisat att de håller inte bara i elitserien utan internationellt också. NHL lönetak har sina brister, tror att detta är en början. Money rules! En gammal men ack så sann beskrivning i detta fall.


Sista SM - Finalen för i år

Satt och såg hur mycket bättre Färjestad var än HV71. Hur mer komplett laget är. Att man har spelare som kan ställa om i viktiga matcher och ha en helt avgörande betydelse. Fasiken vad jag lider att FBK tar ett guld igen, inte bara för att man har hatat laget sedan -83s finalserie utan för vilket sätt de spelar på. Att få spela ryggsäcksishockey när det ska vara borttaget är otroligt. Nu till det bästa med detta, en era är över, han har spelat sin sista match. Jörgen Jönsson har slagit sin sista assist. Numera kommer han att få jobb i Färjestads familjen istället. Nu får man hoppas att FBK:s era också har tagit slut! Fasiken vad jag hoppas på det. Då kanske lidelsen tar slut?  

 

Att en sån stor kille som Kåberg ska spela som en fotbolls spelare! Lägga sig ner vid varje beröring, nästan så att man ska kalla det diving?

 

Undrar om Jönköping saknade Jämtin, kanske man skulle ha sockrat hans bud trots allt? Att han saknades på isen kunde hela Sverige se. Att se han i Linköping är som en hädelse. Nästa års HV med Jan Karlsson vid rodret och Lance Ward i backlinjen så kan det se lite annorlunda ut.

 

Fasiken vad jag lider att se Löbergs lila. Har jag nämnt att jag hatar det kaffet också?


Kvalserien

Rögle och SSK spelar i Elitserien nästa år också. Vilken säsong Rögle har gjort, från att vara totalt nederlagstippade innan serien ens hade börjat så tog de all med storm med ett spel som både var framåt och med en jäkla frenesi. Sen att de sladdade i slutet av serien och hamnade i kvalserien till att de tog sig i kragen och spelade upp sig mot de allsvenska topplagen som hade taggad sig med flera dyra och icke produktiva spelare. Respekt för ett skånelag trodde jag inte att jag skulle skriva….

 

Att SSK klarar sig kvar är inte mer än en stor skandal. Att vara totalt sist i en serie så ska man inte kunna klara sig kvar på tio matchers kvalserie.


Djurgården vann



DIF vann premiären i årets fotbollsallsvenska. 1-0 mot Örebro där Örebro var minst lika bra men vi drog det längsta strået. Kvällen match var en typisk allsvensk match med felpass och dåliga beslut. Vilken skillnad på toppfotbollen i Europa och våran lilla ankdamm med halvdanna spelare som inte kan slå ett bredsida.

 

Kvällens höjdare var annars att Örebros utmärkte målvakt Alvbåge hade en dispyt med den nio åriga bollkallen som inte var sen med att läxa upp målvakten att plocka upp rätt boll. Respekten för en A-lags målvakt med landslags rutin var som bortblåst.


Ska vara en Domare för att fånga dom stora fula fiskarna



Gamla Bursträsk favoriten Martin som har fångat en riktigt stor fisk. Grattis säger jag.......

En äkta Lövenfantast



Ibland så tar man kort på dom som är smyglövare..........
Enligt säkra källor så är ägaren till denna bil mannen bakom "Karl Alfred Söderberg"!

My ear is bleeding from rubbing it into books

 

Jag har läst Stig Berlings bok om sitt liv eller som han beskriver sig själv som: Mästerspionen!

 

Han skriver om hur han har levt sitt liv som Polis och Säpo agent till att förråda sitt fosterland för som enligt han själv säger -en struntsumma!

 

Han var en kapten i UN i mellanöstern som hittade ett sätt att försöka få lite extra pengar med att sälja försvarshemligheter till sovjetunionen men slutade med att dom betalade enligt han själv drygt sextio tusen kronor. Han beskriver sig själv i boken som en mästerspion som borde ha fått mer pengar när han sålde sig. Sen när han lurade Säpo så att han kunde fly ut ur landet så fick han inte tillräckligt för att leva ståndsmässigt i öststaterna.

 

Boken är ett stort självförsvar där han bara försöker romantisera hur han har levat. I mitt tycke så borde han inte ha fått tillfälle att sälja sitt land. Men det är bara vad jag tycker. Mästerspionen Bergling är bara en person som inte borde ha fått den uppmärksamhet han fick.


SM-FINAL

Alla pratar om hur bra ”monstret” Gustavsson är men enligt min mening så är Liv mycket bättre. Liv är en spelare som har lyckats lyfta sig som spelare. När han kom tillbaka från sitt misslyckande NHL äventyr så var jag nog inte ensam att tro att han skulle kanske inte vara slut men i alla fall sämre än i sina guld år. Vad fel jag fick.

 

Han har både lyckats bli jämnare i sitt spel och få en toppform i slutspelet.

 

Färjestad är så mycket bättre än HV men HV har ett försvar både i Liv och backarna som gör att Vargarna från Karlstad får kämpa för varje puck som ska studsa in bakom Liv.

 

Tenkrat till Saik och Gabriel K till Timrå. Känns som att Saik har dragit det längsta strået spelmässigt men en Svensk spelare är alltid en Svensk. Säljer alltid mer med en Svensk jämfört med en utländskt jämförbar spelare. Rätta mig gärna om jag har fel?!


Ny Sportchef i Västerbottens lag

Läser chatten med Leif Boork och blir lite försträckt när det här visar sig : -

 

Benny: Kan inte du ta jobbet som sportchef i Björklöven????

Leif Boork: Dom måste fråga först. Det är väldigt vad det drar ut på tiden

 

Det är väldigt vad det drar ut på tiden innan de ringer efter Leifs tjänster. Bedros dax att ringa!


SM-FINAL

HV vann första finalen och det kan bli lite oväntat i finalen då HV visar sig vara lite bättre än vad Färjestad och hela Sverige ha anat? !  Det kanske är så pass att kvartsfinalen och semifinalen blev alldeles för enkelt för Vargarna från Karlstad? HV har fått kämpa för att ta sig till finalen som kan visa sig viktigare än vad man trott! Att Brynäs tog sig till slutspel var en stor skräll och att Skellefteå slog ut Linköping har jag nämnt nästa i varje inlägg att det kändes bara fel att ”brödgäng” går för långt i slutspelen.

 

Kahnberg har skrivit kontrakt med Brynäs. Det har varit en nedåtspiral i hans karriär efter en misslyckad sejour i NHL/AHL. Han dominerade ES innan han åkte över och efter så har han varit mest medioker. Att skriva på för Brynäs var troligtvis inte hans val utan han blev nog bortknuffad från Göteborgs klubben.

 

Nu har Volvo gått in på sparlåga så man kan se fram emot en veckas ledighet, inte helt fel.


RSS 2.0