Resö

Nu har vi haft det rätt bra med salta bad och krabbfiske. Inte mycket man kan klaga på!

Dagens visdomsord

* Träna på att se problem ur olika perspektiv
* Lär dig be om råd
* Inse att saker inte behöver vara bra eller dåliga utan kan vara både och
* Träna på att lösa problem som inte har någon enkel lösning
* Var ödmjuk och prestigelös
-
Ja vad säger man: tänkvärda ord!

Semesterresa!

Första dagen på semsterresan söderut och regnet öser ner, var det inte söderut det var rekordvärme?
Igår blev det ytterligare sju mil på cykel, kanske det ändå är en fyrtioårs kris som är på uppdagande?
-
Ikväll så ska vi övernatta utanför karlstad??? Karlstad av alla ställen! Det blir att sova med ett öga uppe.

Dille på cykel!

-
Har under semestern fått dille på att börja cykla (kan hänga ihop med att midjemåttet flyttas ut?). Iallafall så begav jag mig på en närmare sex mil cykeltur igår (avslutades i spöregn). Vet faktiskt inte riktigt varför jag har fått detta intresse mer än att grannen har blivit smittat och införskaffats sig en cykel för att hänga med på vägarna.

Äntligen så vinner DIF igen!

-
I ett år har han lyst med sin frånvaro, Daniels Sjölunds skadefrånvaro har visats sig vara mycket förödande för vårat Djurgården. Nu när han var tillbaka visade han direkt att han är att räkna med. Kan han fortsätta att styra och ställa på ett mittfält där det har fattats monumentalt mycket konstruktivt spelande (Prinsen Ekong) så kommer vårat DIF att kunna klättra ifrån nedre regionerna i denna än en gång misslyckade säsong.
-
Att vi vinner mot Kalmar borta med 1-0 är trots allt starkt, matchen var fruktansvärt dålig där Kalmar var till och med sämre än DIF!! Tidningarna försöker skriva upp DIF (igen) men det bör de inte göra för spelet var inte allt för långt ifrån korpspel. Kalmar brukar skryta med att de bjuder upp på hemmaplan iallafall men idag så bjöd de inte sin hemmapublik på någe. Publiken förresten var ungefär femtusen med femhundra ditresta Djurgårdare som hördes på teven konstant. Det är som det brukar vara, man får frågan om Djurgården har hemmaplan jämnt!?

Flyers tappar en av sina viktigaste spelare

Mr. Philadelphia him self Simon Gagne kommer inte att representera Flyers i vinter, i tio säsonger har han spelat där. Nu går han till det lag som kommer att inom ett eller ett par år att vara det laget som kommer att få lyfta bucklan. Tampa har värvat rätt medan man har släppt iväg rätta spelarna. Värvningen av Gagne ser ut att vara helt perfekt för Tampa att landa sitt andra Stanley Cup.

Förvånade!

Varken Johan Oremo eller Michael Dahlberg gör succé!
Båda spelarna är upphausade och spelare som borde vara de ledande i målligan i respektive lag, Oremo på tre på och Dahlberg på 0(noll).
Detta är skolexempel på två lag som borde satsa sina sponsorpengar på ett nyförvärv som vet vart målet är istället för två målsumpare som kallades skyttekungar när de fortfarande var lovande.

NY BILD



Norrbyskär !

Ahhh härliga sommar!!!!!



Japp Åttariga Oscar är fotografen!

Visdoms ord!


FRÅGA: Är choklad osunt?

SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor , och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa 'feel-good'-maten man kan få!! 

--------------------------------------------------------------

Visdoms ord!

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. 
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt. 
-------------------------------------------------------------- 

VM final

Spanien vann rättvisst, visst hade holland ett apr chanser men det bästa laget vann. Att Holland kom tvåa i turneringen får de tacka att Tyskland var på den andra halvan. Tyskland och Spanien har varit de bästa lagen i VM i år.

Nu blir det att vara hamnvakt för båtklubben i Hörnefors


Bild



Oscar är den som är fotografen!

Visdoms ord!

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valar

Äntligen semester !!

Fyra veckors härliga ledighet

En dag kvar!

Imorgon fredag så är det semester!
-
Äntligen säger de flesta men för mig som började nytt jobb är det inte så jobbigt att gå på jobbet. jag tycker dagarna flyger förbi. Jaja det blir skönt att sola och bada för min kropp har inte fått smaka på någon sol i år, albino varning är det minsta man kan säga.
-
En sak som är lite tråkigt på jobbet är att det inte blir några böcker lästa, i mitt tidigare jobb så hade jag en bok som jag lyssnade på dagligen. Från att gå från två böcker i veckan så har jag inte läst en enda de senaste månaderna. Kanske men bara kanske det blir ändring på det nu!?
-

I höst

Till hösten ska man tydligen jaga!
I går var jag på min allra första årsmöte med viltvårds området. Det var eh.. en upplevelse. Många olika årsmöten har jag frekventerat men detta var minst sagt ett manligt årsmöte. 99 % män med breda hängslen, jag måste säga att höstens jakt kommer att både bli rolig och intressant.

RSS 2.0