Tränarkarusellen del 1

LULEÅ
Roger Rönnberg
Roger Kyrö
Roger och Roger sågs som en syndabockar vi d fjolårets svaga inledning men trots allt fick dom stanna, kommer att få det svårt vid en ännu en svag inledning.

MODO
Harri Rindell (ny)
Fredrik Andersson, ass
Harri Rindell kommer att få det hett mellan öronen om inte laget går bra. Hans största utmaning blir att få fixstjärnorna att dra åt samma håll. I Örnsköldsvik är kraven höga. Fredrik Andersson nobbade erbjudandet att bli sportchef i Timrå och fortsätter som assisterande i Modo.

RÖGLE
Peter Johansson
Björn Hellqvist, ass (ny)
Peter johansson har en orättvis roll i ett lag som gick upp mycket oväntat. Han fick vänta länge på en nytt kontrakt, bara det är en fingervisning av att klubben inte är riktigt nöjd med han, ändå har han en mycket stor del av att Rögle spelar i ES i år.

SKELLEFTEÅ
Hans Särkijärvi (ny)
Mats Lindgren
Efter tre år som huvudtränare för Djurgården har Hans "Säcken" Särkijärvi flyttat till Skellefteå. Hyllad av flera för att har tagit DIF ut ur en mycket djup svacka. Här får han leva i en helt annan kostym, där SAIK är nöjd att spela är DIF mycket missnöjd!

SÖDERTÄLJE
Leif Strömberg
Stefan Nyman, ass.
Leif Strömberg är en ovanlig art i svenska tränarkåren pga han fick skriva på ett långtidskontrakt i ett lag som inte har övertygat. Nu är det upp till bevis. Det går även hett till i Södertäljes bås men tränarduon har en förmåga att få spelarna på sin sida.

TIMRÅ
Challe Berglund
Per Nygårds, ass.
Challe Berglund kommer i en framtid vara Djurgårds tränare och landslagstränare, kanske vi få se han i ett alplag också, vad tror ni?


None

När ska denna man få chansen i ett ES lag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0